Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment показав фанатам фото у стильному луці.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Іраклі зображений у момент, коли він сів на капот модного авто, одну ногу він поставив на підлогу, а другу спер на бампер. На ньому темні підкачані брюки і біла сорочка, поверх якої він накинув смугастий піджак. Іраклі не дивиться в камеру, він захоплений чимось в смартфоні, який тримає в руках. У підписі до фото Макацарія розповів про плани злітати в Грузію на вихідних.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.