Грузинський кінопродюсер і телеведучий Іраклі Макацарія у новому сезоні шоу СТБ “Зважені та щасливі” стане одним з тренерів. Команда проекту вже приступила до зйомок під Києвом і готує багато цікавих моментів. У шоу повернеться Аніта Луценко в якості ведучої, Марина Боржемська вже четвертий рік буде тренером, плануванням харчування учасників займеться дієтолог Світлана Фус, а також в проекті з'явиться кадровий психолог Ганна Кушнерук. Учасники в цьому сезоні - одиначки з нелегкою життєвою ситуацією. Є дві людини з вагою понад 200 кілограмів.

Іраклі Макацарія та Марина Боржемська - тренери дев'ятого сезону

Знай.uа” поспілкувався з Іраклі про його нове амплуа, про проблеми із зайвою вагою, про особисте життя і зоряну хворобу.

Іраклі, восени телеглядачі каналу СТБ знову побачать вас на екранах, але вже в новій ролі - тренера шоу “Зважені та щасливі”. Ви будете допомагати учасникам скидати зайву вагу. Як вам на цьому проекті?

Дуже комфортно. Мені завжди комфортно працювати з іншими людьми. Дуже хороша і добра команда. Це професіонали своєї справи. Що найважливіше - єдина команда. Всі тут знаходяться для важливої мети - змінювати життя людей на краще. Це самоціль всього проекту. В житті все, що я роблю, пов'язано з тим, що результат повинен приносити якісь позитивні зміни в людей, які навколо.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Іраклі вперше приєднався до команди Зважених та щасливих

У тебе є бажання віддавати, щось робити і змінювати - це має позитивний відгук на інших людях. Ось це життя! Таким життям можна насолоджуватися! І цей проект був створений не тільки заради схуднення - це всього лише одна з частинок, з якими ми тут працюємо. Навіть не боремося, а працюємо.

Як наставляєте учасників на отримання результату?

Наприклад, в спілкуванні з моєю командою, я не змушую їх нічого робити. Я намагаюся до них донести і пояснити, щоб вони самі зрозуміли і захотіли працювати над собою. Якщо ти змушуєш людину що-небудь робити - це тимчасово. Неможливо 24 години на добу і 7 днів на тиждень бути поруч із цією людиною і контролювати. Поки внутрішньо вона не зрозуміє, що потрібні зміни.

Кадр зі зйомок проекту

У моїй команді вже точно можна сказати, що 80% - це ті люди, які вирішили йти до кінця. Ми обговорювали, що є зараз люди з команди, які готові прямо сьогодні покинути проект, і ми не будемо переживати. І вони не будуть. Ми вже доросли до думки, що кожна п'ятниця зважування - це нічого не означає, головне - вони прогресують кожен день, стають краще, сильніше. Завжди є певні причини того чи іншого результату. І ми кожен день це обговорюємо. Якщо я бачу, що людина не займається, витрачає всього 10% своїх сил - це пояснює те, що людина або здалася, або не хоче.

Чи були у вас особисто чи у вашій родині проблеми з вагою?

Були. У мене була маленька вага, і було складно набрати. У школі, університеті я завжди був худенький і високий. Я завжди хотів набрати масу, але у мене не виходило.

Іраклі радий бути частиною проекту, який змінює життя людей на краще

У мами моєї є надмірна вага, може, і не сильно велика, але у неї через це болять коліна. Коли у людини надмірна вага, то наші кістки і судини не готові приймати таке навантаження. Якщо я на себе зараз одягну жилет в 50 кілограм, то мені буде складно пересуватися.

Ви мамі відкрито радите худнути?

Мамі кажу відкрито. Не раз я і моя сестра дарували їй на Новий рік та інші свята абонементи на аквааеробіку, на масажі. Але у мами та ж сама проблема, що і у багатьох - в щоденному житті у людини виробляються певні звички, людина не сильно активна. Так, мама прибирає, готує вдома - але це не навантаження. Людина повинна ходити, присідати, рухатися, щоб добре себе почувати. Благо, останні роки в Грузії стали звертати увагу на правильне харчування.

Як у вас на особистому фронті?

У мене все добре.

Але ви досі самотні. Може, у вас завищені оцінки і критерії до вибору обраниці?

Не можна планувати свої відносини. Бажання є, і було до "Холостяка". Немає критеріїв, немає стандартів, немає певних формул. Ти просто повинен відчути свою людину. Повинні з'явитися почуття, бажання бути з цією людиною. Ти повинен нудьгувати, повинен все це відчувати. Ви не знайдете жодної дівчини, до якої я пред'являв будь-які вимоги і претензії.

Іраклі - найзавидніший холостяк України і Грузії

Чи не потрапили ви під вплив так званої зоряної хвороби?

Ні, я шалено радий тому, що пройшло дуже багато років після "Холостяка". Пам'ятаю, що мені говорили до "Холостяка": "Ось все закінчиться, і ти змінишся". Слава Богу, пройшов "Холостяк" - у мене ті ж цінності й ті ж самі друзі.

Можливо, вам хтось розбив серце?

Так. У мене були почуття, як і у будь-якої живої людини, коли мені було прикро за щось, коли було боляче.

Чи не заважають вам ці минулі образи будувати відносини в сьогоденні?

Я один з тих, хто не живе минулим - у мене немає часу на це. Минуле сформувало мене такою людиною, якою я є сьогодні. Але своє майбутнє я не прив'язую і не буксую через те, що якісь речі відбувалися в минулому.

Робота та спорт повністю заповнюють життя Іраклі

Я знаю, чого хочу в житті. У мене немає часу сидіти і думати. Я ніколи не порівнюю, наприклад, з минулими стосунками. Кожне нове знайомство - це нова особистість, абсолютно нові емоції.

Якщо вдень ви постійно на проекті, а що робите вечорами? Як відпочиваєте?

Якщо чесно, дуже мало часу для відпочинку. Реально немає вихідного дня. Кожен день щось відбувається. Є моя професія - кіновиробництво, є "Зважені та щасливі", є благодійні проекти, спорт окремо, ще різні комерційні проекти. Часу немає. Якщо я додому потрапляю до 11 години вечора, то мене дуже радує - я моментально йду спати.

Нагадаємо, раніше Марина Боржемська ексклюзивно поділилася, чим дивуватиме новий сезон “Зважених та щасливих”.

Також “Знай.uа” писав, що зоряний фітнес-тренер Боржемська повідомила про важливу подію після розлучення з Узєлковим.

Як повідомляв “Знай.uа”, зірка "Холостяка" вразив ідеальним пресом.