Відомий український співак та колишній учасник гурту "ДІО. Фільми" Вадим Олійник відправився на відпочинок в анексований Росією півострів Крим.

Відповідними світлинами він поділився на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Український музикант, співак і актор Вадим Олійник поїхав відпочивати в окупований Крим разом зі своєю дівчиною Анною. Він розмістив на своїй сторінці Instagram фотографію, на якій він сидить на катамарані, їсть креветки і п'є пиво.

"Пиво і креветки" – незамінні атрибути для прогулянки на катамарані", - написав музикант під фото.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Судячи з відміток геолокації, українець побував у Ялті. Там він відпочивав у готелі Mriya Resort & Spa.

Також співак відвідав концертний Зал "Ювілейний", який знаходиться в місті. Під цією фотографією він написав: "Приїхав до друга на концерт!"

Також фотографії з окупованого Криму з'явилися на сторінці його дівчини Анни Браженко. Вона написала, що на 7 день перебування в окупованій Ялті нарешті зустрілася з морем. Дівчина займається організацією концертів і гастролей Вадима Олійника.

Раніше в ЗМІ неодноразово згадувалося про те, що український виконавець Вадим Олійник часто гастролює в Росії і за це його неодноразово критикували. Якщо вірити афішам, які розміщені на сторінках Олійника в соцмережах, у Крим він поїхав після туру на схід і південь України.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лобода одним фото показала зворотний бік свого життя: кров, біль, піт і сльози.

Також портал Знай.ua писав Зеленський за кермом Tesla терміново звернувся до українців.