Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала, як виглядала у 2011 році, після народження дочки, а також виправдалася за побиті коліна.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В новому пості Лобода подякувала шанувальникам за їх переживання і слова підтримки під недавнім постом з фото, на якому вона показала свої розбиті коліна після великого стадіонного концерту в Росії.

"2011 рік. Відразу після народження моєї дочки Єви, ми знімаємо танцювальний відеокліп. Кожні 3 години я відбігала в гримерку, годувала дитину і втікала на майданчик. Це було непросто, але реалізовується. Коліна в синцях – це ніщо! Не переживайте, мої хороші. Вже відпрацювала пару концертів в білому брючному. Траумель, Спасатель, синяк оф, мене врятували. І сьогодні мої ніжки знову біжать по доріжці... Анталії! Амінь", - написала Світлана.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.