Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новим вельми незвичайним фото.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На своїй сторінці в соцмережі Віра Брежнєва опублікувала цікаву фотографію, на якій позує у відвертому образі. Співачка залізла на стовпчик паркану і сіла там. При цьому на ній немає одягу – тільки маленьке чорне бікіні. Віра сидить в незвичайній позі і не дивиться в камеру, а її розпущене волосся спадає на обличчя. Треба сказати, що фоловери вельми неоднозначно відреагували на таке фото зірки.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.