Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото зі старшою донькою Євою, відправившись на відпочинок в сонячну Анталію, Туреччина. Так, артистка і дівчинка позували в купальниках на яхті, а Світлана показала ідеальну фігуру навіть після народження другої малечі, Тільди.

"Добрий ранок ❤️🎈🎈
посилаємо вам промені сонця ☀️🤲
чим ви займаєтеся сьогодні?" - поділилася радістю Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Яка ж ти класна 🙈❤️", "Божествена красуня 🌹🌹🌹", "Гарного відпочинку!!! ❤️:)", "Які Ви прекрасні!", "Мама з донькою просто супер!!!!!😍", "Ви просто шикарні👍😍 Щастя вам❤️".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.