Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Нещодавно знаменитість виставила яскраві кадри зі свого дня народження, шумно видзначивши 35-річчя в компанії зіркових друзів. Так, артистка позувала в обнімку з головним героєм "Холостяк-9" Микитою Добриніним, а ось його обраниці Даші Квиткової поруч не спостерігалося. Варто відзначити, що після розлучення з Едгаром Камінським Слава намагається не сумувати, а близькі і фанати всіляко підтримують її.

"Розлучена і холостяк 😂 Доброго ранку , країно !", - пожартувала Камінська. Фолловери не пройшли повз: "А де ж Даша?)", "❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥Красунчики", "Слава - Ви прекрасна🖤🖤", "Вже не холостяк", "дуже Гарна жінка🤗", "😢😢😢😢😢.....не віриться.... Мені здавалося, що у Вас все добре... Новини мене вбили..... Як так...", "Все Даша вже в прольоті?", "Він вже не холостяк ,а тобі цей статус розлученки не личить 😉 Все буде ..Після ...цікавіше 😉", "Прекрасна розлучена,але холостяк потрібен інший😉".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.