Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила яскраві кадри зі свого дня народження, шумно відзначивши 35-річчя в компанії зіркових друзів. Так, артистка позувала з обраницею "Холостяка" Микити Добриніна, Дашею Квітковою, спростувавши таким чином чутки про їх з Микитою можливий роман. Варто відзначити, що зовсім нещодавно Слава і її чоловік, пластичний хірург Едгар розлучилися після 5-ти років шлюбу.

"Переслухавши всі треки Стаса Михайлова , зрозуміла, що чоловіки - це не моє 😂 Фото для собак підозрювак! 😜 @kvittkova🥰@nikitadobrynin :) І ми теж обнімаємося 😜 ", - пожартувала Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Слава,Ви-крута!Вас неможливо не любити!Хейтерів не може бути у такої дуже харизматичної та привабливої!👏👏👏", "Оце інтриги 😁", "Розлучення це не вирок! Ви красива, успішна, і обов'язково зустрінетете свою людину, з якою будете йти по життю!", "Красуні ❤️", "Красуні, такі щирі емоції, фото заряджене на вірну жіночу дружбу😊😊😊👍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.