Стало відомо, що у п'ятницю, 26 липня, усіма відомий український музикант і шоумен Олексій Потапенко опублікував у своєму профілі в соціальній мережі Instagram фотографію своєї коханої дружини Насті Каменських.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На дивакуватому знімку дружина Потапа постає в досить дивному вигляді. Вона пакує дорожній чемодан, при цьому широко розставивши ноги, між якими видно її голову.

Шанувальники знаменитого подружжя висловили своє "фє-думку", зазначивши, що Потапенко вибрав не найвигідніший ракурс для Каменських.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також користувачі соціальної мережі не змогли пройти повз.

"Це гон", "Що це таке?", "Я б вбила чоловіка за таку фотку", "По ходу після цього фото Потап знову холостий буде", - коментують пост фоловери.

Варто відзначити, що деякі підписчики навіть порадили видалити публікацію.

"Льоша, видаліть це фото. Навіщо, щоб про вашу дружину писали гидоти?", - написав юзер соцмережі.

Зрештою, виконавець прислухався до розумної рекомендації. І тепер серед його знімків за останні 2 дні більше немає дивного фото з валізою.

Нагадаємо, що колишня дружина Потапа Горова відбила Ліндеманна у Лободи.

Як повідомляв портал Знай.ua, Настя Каменських і Потап зробили "Жару" ще гарячіше.

Також портал Знай.ua писав, що на міжнародному фестивалі в РФ засвітилися українські зірки.