Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, яке здивувало і повеселило її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала ролик, який таки справив фурор в мережі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео Лобода сидить за столом і ніби їсть, а насправді робить з їжею щось дивне. На ній світла блузка з чорно-біло-полосатими рукавами, волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до відео Світлана Лобода повідомила шанувальникам, що збирає їхати в Пітер. Фанати бурхливо відреагували на таку публікацію зірки і засипали її коментарями.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.