Кохана віце-прем'єра України Павла Розенка відома телеведуча Олена-Крістіна Лебідь часто тішить шанувальників на сторінці в Instagram новими фото і відео в мережі.

На цей раз ведуча Нового канал Олена-Крістіна Лебідь на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram опублікувала нове відео, на якому помилково зняла себе на фронтальну камеру телефону.

На цей раз вона опублікувала крупний кадр, на якому Лебідь зняла своє обличчя і продюсера передачі "Аферисти в мережах" на задньому плані.

"😂😂😂😂😂 когда перепутала камеры😂😂😂😂 Нашла вчерашний ляп на телефоне 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣", - підписала фото телеведуча.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Шанувальники у коментарях регочуть над новою публікацією зірки і водночас захоплюються її вмінням посміятися над собою.

Олена-Крістіна Лебідь

"Ахахахахах, такий вираз обличчя на "О господи, я ж не там знімаю" у мене, коли бачу сюжети 16+ 😂😂😂😂", "Христина ти ідеальна", "що за "Фрося" на початку?", "Раз 100 переглянула", "Поки Христину народжували, всі аферисти тремтіли", "Просто, очеровашка", "Люблю ці ваші штучки", " Ты то снимала, только "НЕЖДАНЧИК" получился... 😂😂😂😂😂", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, що наречена Розенко вивалила в мережу пікантне фото з коханим-політиком.

Як повідомляв портал Знай.ua, наречена віце-міністра Розенко змусила коханого зробити "це" на камеру.

Також портал Знай.ua писав, що наречену Розенко помітили в гарячих обіймах молодого режисера.