23 травня відбулася одна з найбільш значущих подій українського шоу-бізнесу - весілля продюсера Потапа і співачки Насті Каменських. Знаменитості провели розкішну церемонію в одному із заміських ресторанів Києва, запросивши масу гостей, в тому числі і колишню дружину Олексія, Ірину Горову, з якою вони все ще ведуть спільний бізнес. Так, нещодавно Ірина відвідала музичний фестиваль "Жара" в Баку, звідки виставила провокаційне фото з солістом групи Rammstein Тіллем Ліндеманном, цілуючи його в щоку. Варто відзначити, що два роки тому в тому ж місці культовий виконавець познайомився зі Світланою Лободою, яка завагітніла після романтичної зустрічі, назвавши доньку Тільдою.

"Falling in love with @till_lindemann_official"(Закохалася в Тілля), - лаконічно підписала Горова. Фолловери не пройшли повз: "Після такого фото Лобода завагітніла))", "У Вас з Лободою багато спільного... Наприклад чоловіки 😂 Дивіться, Лобода вже народила, Ви наступна😊", "Лобода фоткала?😂", "А Лобода .😂", "Через 7 місяців буде милий кліп з танцюючими вагітними жінками)", "Ірочка,обережно,а то скажуть,що у Лободи дитина від тебе)😜", "Вони вагітніють від одного його погляду", "Акуратно)Лобода вже народила після спільного фото)))".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.u а" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

приємної новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.