Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, ошелешила фанів новим татуюванням невідомого походження. На своїй сторінці у соцмережі артистка показала світлини, на яких позує в дуже незвичних образах. Ці знімки були зроблені на сцені фестивалю "Жара" в Баку, куди співачка прибула напередодні.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як видно із фото, з-під топу знаменитості видніється татуювання на лівому боку. Фани миттєво активізувались і намагаються вияснити, чи це справжнє татуювання, чи просто малюнок на тілі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Співачка приміряла кілька образів для сцени, а на червоній доріжці фестивалю з'явилася ще в іншому вбранні. Так, Лораквийшла виступати в чорних латексних лосинах і короткому топі з одним рукавом. Зірка оголила кубики на животі і випадково показала частину татуювання.

А потім вона з'явилася на сцені в білому платті, оздобленому пухом. При цьому шанувальники помітили з боку на животі Ані Лорак щось схоже на татуювання, про що почали питати в коментарях до фото. Примітно, що вже не вперше фанати помічають це татуювання, зокрема, вперше про нього заговорили після кліпу співачки на пісню "Я тебя ждала".

Поки Кароліна зберігає мовчання і не підтвердила інформацію про те, що зробила собі тату. Про значення малюнка також нічого невідомо.

Нагадаємо, напівгола Лорак засвітила татуювання у несподіваному місці: "Розлучення на користь".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.