Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, на якому перелазить паркан і хвалиться новенькими білосніжними кросівками. Так, артистка вирушила на фестиваль "Жара" в Баку, де засвітила довгі ноги і сталевий прес в коротенькому топі, розмовляючи з незвичайним акцентом.

"шІкарні красовки🤣🔥🤘
йдуть на чек ...", - пожартувала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Шикарні ноги 😍", "циганський акцент вийшов чудово))))", "Трохи пісю не показала..", "І що це було?", "Я одна дивилася не на кросівки?😂😂😂🌺", "😱до чого ноги так ???", "Як на ходулях", "З Грузинським акцентам😂👍🏻🇬🇪❤️", "Безграмотність аж пре🤦🏻‍♀️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.