Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне відео з популярного музичного фестивалю "Жара" в Баку. Так, артистка позувала в яскравій чорно-рожевій сукні з анімалістичним принтом зебри, засвітивши стрункі ніжки і груди в глибокому декольте.

"It was soooo hot! Baku, love you 😍 💋 (Це було тааак гаряче! Баку, я люблю тебе)", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Сексі -кішечка 😍😍😍😍😍❤️", "Чарівна😻😻😻😻", "Няшка мілаха😍", "Красуня😍", "Вау, кипляча штучка.", "Настя ви блискучі і чарівні!!!Щастя у вас в очах!Сяйте 💃🏻💖🌈", "Ну просто божественна💣💥😘", "Мммм красуня 💣💣💣🔥🔥🔥", "😍😍😍😍😍❤️❤️наша най-най ❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.