Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало і повеселило її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала знімок, на якому позує у ванній кімнаті, сидячи при цьому на унітазі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як видно, перед камерою Лобода знову з'явилася у відвертому образі, а точніше в одному тільки рушнику, яким обмоталася. Світлана сіла на унітаз і розсунула ноги, а на підлозі перед нею лежить фотографія Тілля Ліндеманна.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

А, як відомо, саме солістові групи Rammstein приписують батьківство доньки Лободи Тільди. Треба сказати, що шанувальники вельми неоднозначно відреагували на таку публікацію зірки і почали активно її коментувати.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.