Відомий український співак, телеведучий, екс-учасник групи «Діо.фільми», чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес здивував фанатів дуже незвичайним фото. Так, артист нещодавно повернувся з "табору" для дорослих, де проводилися різні тренінги і майстер-класи, зізнавшись, як сильно сумував по коханій дружині. Так, артист заінтригував спільною мандрівкою з Надею, зізнавшись, що вона буде неймовірним.

"Всім доброго ранку!!! Не вірю, що нарешті побачив свою кохану @nadyadorofeeva
Вона велика розумниця. Слухає як я провів кемп і майже не перебиває))))) Але це не головне! Ми вирушаємо відпочивати. Причому в такому форматі про який тільки чули, але не пробували! Чекайте фотопрувів!!!!))", - поділився емоціями Дантес. Фолловери взялися коментувати: "Яхта?)", "Нарешті ви зважилися. Обмін партнерами вам дуже сподобається.", "Добре вам відпочити 🙈 ❤️", "Режим ждуна включений😂", "У форматі просто відпочинку без концертів?)) тааак, тільки і чуємо про таке😂".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.