Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерами в Instagram фото з особистого життя. На цей раз новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша дочка Соня, якій нещодавно виповнилося 18 років. Так, дівчина виставила напоказ серію відвертих знімків, позуючи лише в рушнику і оголивши груди.

"Towel series", - лаконічно підписала Соня. Фолловери залишилися в захваті: "Сонічка,ти чудо", "Сонічка красуня😘❤️❤️", "Дуже красиво ♥️", "Схожа на Памелу Андерсон в молодості", "Соня, красива❤", "😍Чарівна", "Красотулечка! !!👍👍👍", "Янголятко ❤️", "Бомбочка🔥", "Ох❤️принцеса".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.