Молодий бойфренд відомої української співачки Ані Лорак, продюсер Єгор Гліб, виклав фото з їхнім пристрасним поцілунком. На знімку, опублікованому у профілі 90210.group в Instagram, можна розгледіти силуети пари.

Варто відзначити, що під час поцілунку пара показує в камеру середній палець. Шанувальники одразу ж вирішили, що таким чином Лорак намагається натякнути, щоб громадськість перестала так активно цікавитися її життям. Пізніше на її офіційній сторінці в Instagram з'явилося фото з тієї ж студії, де вона пообіцяла підписникам сюрприз.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми готуємо для вас багато нового і цікавого. Ви чекаєте?" – підписала знімок Лорак.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Щастя, улюблені", "Шикарно", " Мені здається, що це не Кароліна, кросівки різні. На двох фото ну", "Це Кароліна і Єгор", – прокоментували користувачі.

Нагадаємо, Лорак заінтригувала другою вагітністю, фанати затамували подих.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній чоловік Лорак Мурат вперше показав нову кохану.

Також портал Знай.ua писав, 40-річна Лорак кардинально змінила стиль і зовнішність.