Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе й активно будує кар'єру в Росії, нещодавно розлучилася з чоловіком Муратом. У пари є спільна донька. Після розлучення фанати зірки почали приписувати їй нові романи, однак Лорак тримала інтригу. Та новий коханець артистки показав усе першим.

Так, український продюсер Black Star Єгор Гліб виклав фото з їхнім пристрасним поцілунком. На знімку, опублікованому у профілі 90210.group в Instagram, можна розгледіти силуети пари. На кадрі видно, що обидва знаходяться у звукозаписуючій студії.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Єгор поділився обома знімками, один з яких підписав загадковими буквами "КК". Фанати Ані Лорак вважають, що букви означають справжнє ім’я артистки Кароліна Куєк.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На одному фото ми бачимо силует знаменитості при виконанні пісні під час запису, а на другому кадрі – пара цілується, показуючи непристойний жест в камеру.

Фанати відразу впізнали Ані Лорак, адже вона викладала фото в цьому ж вбранні, а також ділилася відео зі студії. "Ми готуємо для вас багато нового і цікавого. Ви чекаєте?" – підписала знімок Лорак.

Фанати співачки не могли пройти повз провокаційного знімка й активно коментували його:

Зазначимо, що Єгор Гліб раніше був одружений з іншою українською співачкою Тетяною Решетняк(Tayanna). Колишня дружина продюсера розповіла, що вірністю він не відрізнявся і постійно їй зраджував. Також він епізодично підтримує стосунки зі своїм сином Даніелем, який народився у шлюбі з Решетняк. За словами Тетяни, в житті дитини він практично не приймає участі.

Нагадаємо, Лорак спалилась на найголовнішому, українці такого не пробачать: "І Лобода теж".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишній чоловік Лорак Мурат показав головну жінку свого життя: і це не донька.