Після гучного розлучення 40-річна українська співачка Ані Лорак, схоже, знову знайшла щастя. Її обранцем став 26-річний саунд-продюсер лейблу Black Star Єгор Гліб. Пара не приховує власні стосунки і навіть ділиться з підписниками інтимними кадрами.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На днях Гліб опублікував на своїй сторінці в Instagram фото, на якому цілується з Ані Лорак. Знімок був зроблений на студії звукозапису, а в пості продюсер поставив ініціали співачки КК – Кароліна Куєк.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що романтичний кадр викликав такий ажіотаж серед шанувальників співачки, що Єгору Глібу навіть довелося закрити профіль Instagram.

Нагадаємо, Лобода, Каменських, Лорак, Дорофєєва, Брежнєва запалили на фестивалі "ЖАРА 2019".

Як повідомляв портал Знай.uа, Кароль повернулася в образ скромниці, дуже ніжно.

Також портал Знай.ua писав, Лорак спалилась на головному, українці такого не пробачать.