Українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує тішити шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу дружина Потапа опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото, яке почали обговорювати її шанувальники.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Настя позує в чорному купальнику і солом'яному капелюсі, на якому примостилася муха.

У коментарі до фото Каменських вказала, що його зробив Позитив (Олексій Завгородній) із "Время и Стекло".

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Композиція називається "муха". Фото зроблено Позитивом", — написала Каменських.

Користувачі бурхливо відреагували на нову публікацію зірки. Вони стали цікавитися, навіщо Каменських і Потап постійно беруть з собою на відпочинок Позитива з дружиною. Деякі навіть припустили, що вони можуть бути свінгерами.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських опублікувала фото, на якому вона позує в сексуальному вбранні разом з Позитивом, чим викликала запитання фанатів, адже на кадрі співачка була без обручки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також Знай.ua писав, Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.