Гітаристи німецької групи Rammstein Пауль Ландерс і Ріхард Круспе поцілувалися просто на сцені під час концерту на московському стадіоні "Лужники".

Як повідомляє loudersound, це було зроблено в знак протесту проти російського закону про "пропаганду гомосексуалізму".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У Instagram групи фото пристрасного поцілунку Ландерса і Круспе підписано так "Росія, ми тебе любимо!".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто зазначити, що російська Дума в 2003 році прийняла закон, який встановлює адмінвідповідальність за "пропаганду нетрадиційних сексуальних відносин серед неповнолітніх".

Його прийняття обґрунтовували бажанням не допустити контакту дітей з гомосексуалізмом, роблячи незаконним подання будь-якого гомосексуального акту як нормального. У документі говориться, що він спрямований на захист "традиційних цінностей" від "так званої західної толерантності".

У той же час, Європейський суд з прав людини постановив, що цей закон провокує гомофобію і дискримінує вразливу меншість, а також завдає шкоди дітям.

Та, як відомо, Росія не дотримується міжнародних законів і ніколи не опікувалась правами людини.

А гітаристи Rammstein ризикують бути видвореними з Росії, адже окремий пункт цього закону стосується іноземців та осіб без громадянства. За порушення для них передбачені штрафи на суму від 4 до 5 тисяч рублів або адміністративний арешт на строк до 15 діб. Також передбачається видворення за межі Росії.

Але схоже, що члени Rammstein не дуже цим переймаються. Тиждень тому під час виступу в Польщі фронтмен групи Тілль Ліндеманн переправився через натовп в гумовому човні, розмахуючи прапором Прайду в знак підтримки польської спільноти ЛГБТ, які зіткнулися з насильницькими нападами.

Нагадаємо, хейтери накинулися на Осадчу за підтримку ЛГБТ-спільноти.

Як повідомляв портал Знай.ua, марш ЛГБТ у Києві обернувся нелюдським побоїщем

Також Знай.ua писав, Росія блокує сайти для ЛГБД-підлітків