Відомий російський співак Філіп Кіркоров взяв участь у святкуванні ювілею композитора Ігоря Крутого в Туреччині, там артист дуже голосно запалив з учасницею жіночого Comedy Катериною Варнавою.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто зазначити, що судячи з фото в Instagram поп-короля, артисти влаштували не жартівливі ігри з поцілунками і лизанням, показуючи підписникам "підвищення градуса" пристрасті з натяками на інтим. У якийсь момент у кадр камери потрапив і винуватець торжества, яке затягнулося до глибокої ночі і завершилося салютом.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Градус підвищений … То ще буде на Ювілеї у @igorkrutoy65 All ABOUT LAST NIGHT… TO BE CONTINUED…", — підписав ролик Філіп Кіркоров.

Однак користувачі мережі не оцінили гумору знаменитостей, порівнявши їх поведінку з "дешевою порнушкою" і "Домом-2", що явно не прикрашає імідж поп-короля російської естради.

Нагадаємо, Галкін здивував мережу недитячими здібностями доньки: "Ліза та її чарівні руки".

Як повідомляв Знай.uа Галкін і Пугачова показали справжнє кохання у ліжку: "Алла як з тортика".

Знай.uа писав, Собчак жорстко рознесла Шнурова через свого коханця: "Дурний кінь".