Генпрокуратура РФ раптово зацікавилася осібно Максима Галкіна та Алли Пугачової. Про нові проблеми зіркової пари розповів російський адвокат Ярослав Михайлов.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Такий інтерес прокуратури проявився відразу після того, як шоумен різко висловився на адресу Кремля з-за пожеж в Сибіру.

Михайлов переконаний, що прокуратура готова провести перевірку законності будівництва будинку Алли Пугачової і Максима Галкіна в підмосковній селі Грязь. Юрист стверджує, що висота особняка виходить за всі допустимі межі.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Питання є не до Галкіна, той що зірка, а до посадових осіб, які ігнорують порушення законності "зіркою" нашої естради", — написав Михайлов.

При цьому згідно з даними російських ЗМІ, площа особняка Пугачової і Галкіна становить 2300 квадратних метрів, а стоїть він на ділянці в один гектар. В будинку шість поверхів, є підземний гараж, басейн і сімейний театр зі сценою. Ремонт будинку обходиться парі недешево: дах замку доводиться періодично ремонтувати.

При цьому такий інтерес до особняка Пугачової і Галкіна у прокуратури виник після того, як гуморист жорстко висловився про режим Путіна, які не збираються гасити лісові пожежі в Сибіру.

Нагадаємо, Галкін і Пугачова показали справжню любов у ліжку.

Як повідомляв Знай. ua, дочка Примадонни "поховала" свою популярність одним відео.

Також Знай. ua писав, що Пугачова не витримала і втекла від Галкіна на дискотеку.