Старший син прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова останнім часом став багато часу проводити у Москві, де відвідує світські тусовки зі знаменитостями.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Микола народився в 1990 році і все дитинство провів у Великобританії. Серед його приятелів Джиган, Емін Агаларов, Сергій Шнуров. А нещодавно місцеві журналісти змогли розшукати фото, на яких Пісків обіймає пасербицю Маші Распутіної.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Зараз вони разом відпочивають у Туреччині, де днями представила своє льодове шоу Тетяна Навка. Виглядають, як закохана парочка — постійно обнімаються і цілуються, щоправда лише в щоку", — розповідають очевидці.

Неллі — донька чоловіка Маші Распутіної, Віктора Захарова, від першого шлюбу.

Нагадаємо, оккупанти в Криму труять дітей піском з радіоактивного могильника.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній радянський розвідник заговорив про повернення Криму - "найбільший страх Путіна".

Також портал Знай.ua писав, Собчак зізналася Макаревичу, навіщо повісила Лободу.