Відомому російського реперу Єгору Кріду заборонили в'їзд в Україну до 2021 року через концертну діяльності в окупованому Росією Криму. Проводячи гастролі на анексованому півострові співак порушив правила в'їзду на територію України.

Останні концерти Кріда в Криму відбулися зовсім недавно - в липні 2019 року. Про це повідомляє 112.ua.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Видання посилається на відповідь СБУ на інформаційний запит. У документі зазначається, що рішення про заборону на в'їзд російському співакові прийнято ще в лютому 2016 року.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Щодо запитуваного вами громадянина Російської Федерації. Повідомляємо, що в лютому 2016 року ухвалено рішення про заборону в'їзду йому на територію України терміном на 5 років", — зазначили у відомстві.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто зауважити, що зазвичай за порушення правил в'їзду на територію України забороняють в'їзд лише на три роки.

Також нагадаємо, що в березні 2016 Єгор Крід прилетів в Україну з Санкт-Петербурга, проте отримав відмову в перетині кордону.

Крід, нехтуючи українські закони, давав концерти в окупованому Росією Криму починаючи з 2015 року. Останні його виступи на півострові відбулися в липні 2019 року. У своєму Instagram Крід розмістив фото на тлі кримських пейзажів.

Нагадаємо, Єгор Крід та Тіматі ризикують загриміти до російської в'язниці

Як повідомляв портал Знай.ua, у 2019-му Єгор Крід став володарем престижної російської ютуб-премії "Тop Hit Music Awards-2019". Він отримав звання "Автор року".

Також Знай.ua писав, на початку 2018-го року Єгор Крід став головним героєм реаліті-шоу "Холостяк-6". На проекті Єгор вибрав "професійну холостячку" Дар'ю Клюкіну, однак незабаром після закінчення шоу пара завершила свої стосунки.