Скандально відома героїня ток-шоу Діана Шуригіна відправилася у відпустку на Балі. Компанію їй склав її чоловік Андрій Шлягин і мільйонер Денис Ребров.

Однак, відпочинок не пройшов ідеально. Так, Шуригіна зізналася, що під час освоєння рафтингу випадково розбила чоловікові ніс.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У перші півгодини ми долали поріг, і я вхопилася однією рукою за човен, щоб не впасти, а в інший у мене було весло, і я з усього розмаху вдарила коханого прямо у перенісся і дуже сильно розбила йому ніс. Було багато крові, і нічим, та й ніколи було її зупиняти, так як нас кидало з боку в бік. Слава богу, все обійшлося, і ніс не зламано", — зазначила Шуригіна.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, героїня ток-шоу зізналася, що теж травмувалася, впавши зі скутера.

"По дорозі на крутому спуску вниз була дуже кам'яниста дорога, і переднє колесо пішло в сторону. Ми впали, а я дуже сильно вся обідралась. Добре, що повз проїжджали хлопці з Голландії і надали мені першу допомогу", — розповіла вона.

Нагадаємо, особисте життя довело Шуригіну до суду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Шуригіна наставила чоловікові роги.

Також портал Знай.ua писав, Шуригіна повторила свої скандальні подвиги.