Мешканка Ульяновська Діана Шуригіна стала зіркою після того, як в 2016 році виступила з обвинуваченням на адресу свого знайомого Сергія Семенова, що той нібито її зґвалтував.

Громадськість сперечалася, з'ясовувала і обговорювала довгий час, чи все було так, як розповідає дівчина. Семенов потрапив за ґрати, а сама Шуригіна ходила по телеканалах на різні шоу, починала вести свій блог і навіть планувала співати.


Як передає російське видання «СтарХіт», на дует з нею зважився Саша Акт (справжнє прізвище якого Марченко). Але дует досить швидко припинив існування, та так, що обидва учасника одночасно стали звинувачувати один одного у всьому, що тільки можна. Спочатку Акт повідомив привселюдно про інтимний зв'язок з Діаною Шуригіною і зробив припущення, що вона пішла на аборт після того, як завагітніла від нього.


А Діана відреагувала на цю заяву так:

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

"Спочатку у нас був дует, але з'ясувалося, що Акт не знав, що дует не назавжди. Коли дізнався про це, він дуже образився і вирішив зрубати останню копійчину на мені у Малахова, розповівши щось невиразне про аборт. А мій колишній продюсер (Діана Бичарова. — Прим. ред.), яка двічі не змогла виконати свої зобов'язання за моєю безпекою в загальній складності всього на двох виступах, яка любить більше швидкі гроші за програму, а не думає на перспективу, підтвердила слова Акта", - повідомила дівчина.


Діана в категоричній формі повідомила, що близкості з артистом ніякої не було, вказавши на свої сумніви в його сексуальних перевагах.

"Неймовірно! Практично через місяць, цей, як би м'якше висловитися, винахідливий ненатурал вирішив ще й хайпануть наостанок — сказати, що ця вигадана дитина від нього. Це як взагалі, якщо у нас не було гастролей і він не мужик взагалі?! — додала Шуригіна.

Акт вирішив не залишитися осторонь і подав на Шуригіну в Останкінський районний суд позов про захист честі, гідності та ділової репутації, а також компенсацію моральної шкоди.


- Подали заяву в Останкінський районний суд, - повідомляє Саша. — Я просто захищаю свої честь і гідність. Діана Шуригіна завдала мені образу. Моя родина була шокована, коли дізналася про це все з Інтернету. У мене немає інших варіантів, крім як піти до суду. Сума позову становить півмільйона. І я планую йти до кінця. Якби Діана свого часу попросила вибачення, то, бути може, я б нікуди не пішов.


Нагадаємо, раніше психолог передбачив серйозні проблеми у чоловіка Шуригіної, адже дівчина звикне зраджувати, і не зможе зупинитися.


Знай.UA публікував фотофакти зради Діани.


А раніше Знай.UA писав про те, що Ані Лорак розповіла, як її чоловік зраджував їй з її подругами.