В український кінопрокат вийшов південнокорейський комедійно-драматичний фільм "Паразити" режисера Пон Чжун Хо, який отримав Золоту пальмову гілку 72-го Каннського кінофестивалю.

В кінотеатрі "Оскар" (ТРЦ Gulliver) відбулася гала-прем'єра картини, яку відвідали українські зірки і публічні персони.

Юрій Бардаш

Ольга Грицик

Анатолій Анатоліч і Артем Пивоваров

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Першими стрічку побачили: Юрій Бардаш, Сергій Лещенко, Анастасія Топольска, Артем Пивоваров, Денис Глінін (Океан Ельзи), Зоя Литвин, Анатолій Анатоліч, Римма Зюбіна, Антоніна Ноябрьова, Вікторія Батуі, Олімпія Вайтмусташ, Олександр Смирнов, Мирослав Кувалдін, Анастасія Даугуле, Ігор Тарнопольський, Мирослава Ульяніна, Монро та багато інших.

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Про фільм:

У сім'ї чотирьох безробітних похмурі життєві перспективи. Ситуація змінюється, коли старшому синові пропонують високооплачуваний підробіток репетитором. З допомогою сестри він робить фальшиві документи про освіту і приходить в розкішний особняк багатого бізнесмена. Зробивши гарне враження, старший син дізнається про ще одну відкриту вакансію, і у нього з'являється дуже незвичайний план з працевлаштування сестри.

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко, Alyona Alyona та інші зірки відвідали в Києві гала-прем'єру фільму "Падіння американської імперії".

Також "Знай.uа" писав, що в кінотеатрі "Оскар" відбулася гала-прем'єра нової інтерпретації класичної історії "Король лев".