Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила кадр з чорно-білої фотосесії, на якому виглядає дуже сумною. Так, артистка зізналася, що нещодавно їздила провідати покійного батька у Києві, після чого закликала близьких любити один одного і нагадувати про теплі почуття.

"На днях я була в Києві і поїхала провідати тата... По дорозі до його місця з кожним роком стає все більше подібних кам'яних плит..
Іноді я поглядаю на імена, прізвища, дати і написи на них. І тут я зупинилась, як укопана... на одній з плит було написано:
Любов врятує світ... Тільки ця фраза...
Прописні три слова з трьома крапками.
Поки нас люблять - ми вічні.
Та ці три слова тому підтвердження.", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери ж почали підтримувати свого кумира, написавши багато добрих слів.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.