Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно закохані відправилися в романтичну подорож на яхті, позуючи біля лазурної води в Італії. Так, артист зізнався, що на честь восьмиріччя спільного життя вони замовили піцу, а ще додав, що цей день важливіший, ніж дата весілля.

"Святкова піца до восьмиріччя спільного життя!!! Ми вирішили, що ця дата важливіше, ніж річниця весілля ось і піруємо на всю))) доброго всім ранку!", - поділився радістю Дантес. Фолловери не пройшли повз: "Ви круті)", "Цілих вісім років не втомлюватися один від одного, каєф💜", "Кучеряво живете, друзі! Бач, піцу вони їдять!... 😂", "Супер!!!! Ваша пара 🔥🔥🔥🔥🔥", "Вітаємо наших улюблених❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.