В шоу-бізнесі почали ходити чутки про можливу вагітність української співачки Ані Лорак, яка активно будує кар'єру і живе в Росії. Після розлучення артистка довго не залишалася одна і вже завела роман з чоловіком, який набагато молодший за неї.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В Instagram-акаунті anilorak_news_ukraine для фанатів на відеозаписі Ані в обтягуючому костюмі сідає на повний шпагат, демонструючи при цьому досить хорошу розтяжку.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

При цьому Ані Лорак настільки повільно і обережно сідала на шпагат, що можна припустити, що зовсім скоро артистка підтвердить чутки фанатів і заявить про вагітність від свого нового молодого кавалера.

Деякі фанати занепокоїлися, чи можна в цікавому положенні виконувати такі вправи, проте велика частина коментаторів захопилася прекрасною формою Лорак та її красою.

"❤️ Все може бути в Жінці чудово, і тіло і душа🌺", "Супер розумниця", " Чітка але без понтів!", "Моя солодка", - засипали компліментами співачку.

Нагадаємо, фанати атакували Лорак питаннями про нового коханця.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак кардинально змінилася заради молодого коханця.

Також Знай. ua писав, що Лорак замахнулася на звання ікони стилю, фанати не оцінили.