У ЗМІ назвали вартість елітних будинків під Москвою українських співачок Ані Лорак та Світлани Лободи, які переїхали в Росію. Відповідні підрахунки провели російські ЗМІ.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, Лобода придбала собі нерухомість в модному та дорогому селищі "Княже озеро". Поруч з нею проживають Дмитро Нагієв, Марія Миронова, Юлія Ковальчук, Ігор Ліфанов і не тільки.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Котедж вартістю 400 квадратних метрів коштує тут близько 110 мільйонів рублів (17 мільйонів доларів).

"В селищі, яке розташоване в 24 км від МКАД по Новорижському шосе, є ресторан, де за сусіднім столиком можуть вечеряти, приміром, Дмитро Нагієв чи Світлана Лобода. На території - озеро, мальовничі алеї, басейн, магазин, дитячий садок, школа, зоопарк, церква", — пишуть в ЗМІ.

Ані Лорак вирішила оселитися в елітному селищі "Агаларов Естейт", яке знаходиться в 25 кілометрах від Москви. Поруч з нею живе співак Стас Михайлов і бізнесмен Емін Агаларов.

"На території селища всього 260 будинків, навколо яких розбиті сади з декоративних дерев, в достатку є фонтани і озера. Оселитися тут може лише заможна людина, адже котедж площею 1000 квадратних метрів коштує близько 300 мільйонів рублів", — повідомило видання.

Нагадаємо, фанати атакували Лорак питаннями про нового коханця.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак кардинально змінилася заради молодого коханця.

Також Знай. ua писав, що Лобода в леопардовому купальнику влаштувала дефіле на пляжі.