Популярна українська співачка Даша Астаф'єва поділилася київської історією в знаменитому ресторані "Вавилон". Він існує вже 42 роки і за цей час побачив чимало діячів світового мистецтва і, ймовірно, пам'ятає чимало любовних історій.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цей ролик з Дашею Астаф'євою - данина всім розбитим серцям. Він показує, що навіть страждати можна красиво і зі смаком.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Пісня "Він її цілує" особлива для мене. Адже з неї почалася вся ця епопея з короткометражками. Як я вже розповідала раніше, саме ця пісня прийшла до мене уві сні у цієї чудової віршованій формі. Для її ілюстрації ресторан "Вавилон" був обраний невипадково. Адже він, як і сам Будинок Кіно, вже є однієї великої київської історією, яку можна відчути, ледве ступивши на поріг. Я дуже ціную такі місця-телепорти, з допомогою яких можна трохи відмотати час назад", - розповідає Астаф'єва.

Відео з'явилося на YouTube-каналі співачки і воно завершує першу трилогію "Київських історій". Як зізнається сама Даша, нові ролики будуть масштабнішими і в них можна буде помітити деякі, до болю знайомі обличчя, а віршована данину буде віддана і українським композиціям.

Нагадаємо, безсоромна Даша Астаф'єва похвалилася, що все ще на коні.

Як повідомляв Знай. ua, Астаф'єва зазначила 34-річчя, показавши розкішні груди.

Також Знай. ua писав, що Астаф'єва показала груди в одному лише корсеті і спокусила статуї.