Учасники легендарного німецького рок-гурту Rammstein буквально шокували своїх шанувальників під час виступу у Ризі. Просто під час виступу гурту загорілися масштабні декорації.

Епічне відео потрапило у мережу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео видно, як верхня частина встановлених на сцені декорацій спалахує від піротехнічного шоу. З чуток, організаторам концерту вдалося швидко загасити полум'я.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також уточнюється, що інші глядачі не підтвердили ці дані й заявили, ніби це було частиною вогняного шоу.

Зазначимо, що нещодавно музиканти гурту змусили російських фанатів попотіти через вельми пристрасний міцний чоловічий поцілунок. На одному з опублікованих фото видно, що гітаристи групи Пауль Ландерс і Ріхард Круспе поцілувалися на сцені. Це стало причиною бурхливої реакції з боку користувачів.

Нагадаємо, гітаристи Rammstein зробили "це" прямо на сцені: скрепи зґвалтовано посеред Москви.

Як повідомляв Знай.uа Лобода провела дочку за лаштунки концерту Rammstein, Тілль допоміг: "До улюбленого ходила".

Також Знай.uа писав, Лобода на унітазі здивувала фанатів: закрилася там з фото Ліндеманна.