У вівторок, 6 серпня, в кінотеатрі "Оскар", в ТРЦ Gulliver, відбулася гала-премьера романтичної драми "Берлін, я кохаю тебе".

Цей захід відвідало не мало відомих зірок, які виблискували перед об'єктивами камер в стильних образах: Марічка Падалко зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, Андре Тан, Оля Цибульська, Alyona Alyona, Христина Соловей, Аніта Луценко, Сергій Нікітюк, Lavika, Іванна Онуфрійчук, Яна Андрєєва, Олег Виговський, Микита Вакулюк та інші знаменитості.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також оцінити прем'єру фільму прийшов і Павло Зібров. Він з'явився на публіці в компанії своєї дружини Марини, доньки Діани і її коханого Андрія.

Варто відзначити, що поки дружина народного артиста не бачила, він вирішив трохи побешкетувати і сфотографувався з пишним декольте якоїсь блондинки в червоній гороховій сукні. Фотографу вдалося зробити кумедний кадр: артист притулився щокою до грудей і радісно посміхається. Що буде за подібний знімок Павлу – залишається загадкою.

Про фільм

Вас вітає Берлін - місто контрастів, різнобічності, неймовірних, цікавих і нестандартних людей. Берлін називають серцем колись розколотої країни, яка тільки 30 років тому об'єдналася знову. Скільки ж всього цікавого кожен день, кожну годину, кожну хвилину тут відбувається.

Кожна людська історія – це щось неймовірне. Як багато доль перетинаються в Берліні: старий ловелас і неймовірно красива дівчина, підліток і трансвестит з проблемами, відомий режисер і багато-багато інших. Всі ці історії можуть бути веселими, драматичними, неймовірними – але всі вони справжні. І все це відбувається в неймовірному Берліні.

Нагадаємо, що народний артист України висловив свою думку про майбутні зміни в країні після виборів президента.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зібров, Аlyona Аlyona, Луценко та інші зірки відвідали гала-прем'єру в Києві.

Також портал Знай.ua писав, що муза Зіброва втекла на "X-фактор".