Зірка "Жіночого кварталу" Еліна Мбані здивувала шанувальників досить відвертим образом, пише Рoliteka. Так, зірка опублікувала всім на огляд відео, де вона просто майстерно виконує трюки в танцювальній студії. Дівчина завжди підкреслює всі принади своєї спортивної фігури і екзотичної для українських просторів зовнішності.

Часто публікації артистки вельми відверті – вона не соромиться показати себе напівроздягненою, ефектну розтяжку – демонструє також регулярно:

"Чесно, цієї пісні в моєму плейлисті не було, нооо ... поколбасились знатноо! ))", - підписала пост артистка.⠀

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На відео дівчина вигинається і демонструє чудову розтяжку в шортах, сорочці і наколінниках, на ній взуття на шнурівці і танцює вона під одну з пісень Світлани Лободи. Шанувальники відреагували на побачене емоційно: "Клас Малишка, це агоооонь", "Классс", "Супер".

Нагадаємо, зірка Кварталу 95 виходить заміж, пропозицію руки і серця отримала просто на сцені: фото.

Як повідомляв Знай.uа Корольова дала волю своїм соковитим принадам на очах у сотень азербайджанців, Тарзан такого не витримає: фото.

Знай.uа писав, Олена Кравець із Квартал 95 показала, де живуть найкрасивіші дівчата: "Крута теличка".