Легендарна українська співачка Софія Ротару відзначала 7 серпня 72-ий рік народження. Свято іменинниця провела в домашній обстановці разом з найріднішими людьми.

Софія Ротару поділилася в Instagram кількома кадрами зі святкування дня народження.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На одній з фотографій Ротару стоїть у своєму саду в милій синій сукні в білий горошок. На іншій світлині співачка сфотографувалась зі своїми онуками - 18-річною Софією та 25-річним Анатолієм.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я завжди думав, ну як це - коли тебе люблять протягом півстоліття мільйони людей? Напевно, якесь особливе почуття, яке дано випробувати лише великим Артистам ... Ну, а для мене ти завжди будеш Мамою - рідною, єдиною і найкращою! Дай Бог тобі здоров'я і душевного спокою! Насолоджуйся кожним днем ​​- ти цього заслужила! ", - зворушливо привітав Софію Ротару її син Руслан.

Шанувальники зірки теж не залишилися осторонь, вони буквально закидали Софію привітаннями та компліментами. Вони назвали співачку найкрасивішою, найталановитішою і найприємнішою особою. Дехто взагалі вважає Ротару богинею. У коментарях до фотографій шанувальники розсипались приємними побажаннями і навіть віршами на адресу зіркової іменинниці.

Нагадаємо, онука Софії Ротару шокувала відвертою фотосесією.

Як повідомляв портал Знай.ua, онука Софії Ротару закохала Instagram ніжним фото.

Також портал Знай.ua писав, Софія Ротару дізналася секрет вічної молодості.