Скандально відома українська співачка Анна Сєдокова, яка вже тривалий час живе й активно будує кар'єру в Росії, постійно показує в мережі свої принади та пишну фігуру. Так, нещодавно співачка вкотре продемонструвала свій прес у купальнику.

Відповідну світлину Сєдакова опублікувала на власній сторінці у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Під відвертим фото артистка взялася філософствувати. "Є така штука "усвідомлене споживання", коли ти припустимо не їси усе підряд і завжди, а тільки коли ти по-справжньому хочеш їсти. Точно так само ти не скуповуєш в магазині все підряд, а купуєш одну річ, але якісну.
А може бути точно так само з почуттями? Може, нам треба набагато менше, ніж ми жадібно бажаємо ? Може, іноді варто взяти паузу і трохи зголодніти перед тим, як стрибати відносини у відносини й в цій паузі нічого немає поганого?" - написала Сєдакова.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Фанати артистки не оминули такий гарячий знімок своєю увагою й взялися активно коментувати. Прихильники засипали Сєдакову компліментами. Однак знайшлися й ті, які залишили негативні коментарі, скаржачися на її занадто відверті фото.

Зазначимо, що Анна Сєдакова зараз у відпустці й відпочиває на пляжах Франції.

Нагадаємо, фанати зловили Сєдокову на грандіозній брехні й розчарувалися назавжди: "Я більше не вірю в Instagram".

Як повідомляв Знай.uа гаряча модель Playboy виявилася кровожерливим вбивцею: тіло знайшли в багажнику.

Також Знай.uа писав, розігріта Сєдокова спантеличила шанувальників "банановими" мріями: "Досить ноги розсовувати".