Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр з новенької фотосесії, позуючи в довгій білосніжній сукні з високим розрізом на нозі і підкресливши форми. Так, артистка видала власний секрет успіху, розповівши, як важливо бути послідовними.

"Вірю, що кожен, хто ставить перед собою мету і йде до неї, обов'язково доб'ється свого.
Розбийте масштабну мету на підцілі і йдіть до неї крок за кроком. Обов'язково будьте послідовні: намагайтеся щодня робити щось в напрямку своєї мети. Будь-яка дія входить в звичку за два тижні і ви навіть не помітите, як швидко вам вдасться досягти наміченого. Перевірено!", - поділилася порадами Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Анастасія ти як завжди сама досконалість красуня.", "Шикарна💥🥰🥰🥰", "Настя,яка ж ти красива👍❤️", "Чарівна💓", "Красуня🔥🔥♥️❤️❤️❤️", "Лялечка!!!красиво!", "Спокусливий прикид... 🔥🔥🔥🔥🔥".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.