Відома українська співачка, солістка групи "время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним селфі з фіналісткою "Голос. Діти" Кариною Столабою. Так, артистка зізналася, що хоч переможцем шоу заслужено став Олександр Зазарашвілі з їх з Позитивом команди, вона хотіла вручити дівчинці приз за її талант, тому разом з чоловіком Володимиром Дантесом відправила її на 2 тижні в престижну британську школу -пансіон Міллфілд в Лондоні.

"Ви напевно пам'ятаєте Карину @official_karine - це наша фіналістка @golos.dity
Заслуженим переможцем цього сезону став наш @alexandrezazarashvili_official з космічним голосом ! Саша переміг і виграв поїздку в Діснейленд) 👏
Але моя душа була неспокійна до кінця ) Мені так хотілося , щоб і Карина теж отримала свій особливий і при цьому корисний приз за свій неймовірний талант.
Вона закохала мене в себе ну дуууже серйозно))) Отже , я рада похвалитися , що ми з @vladimirdantes і нашою подругою Оленою, яка якраз займається тим, що відправляє дітей в кращі навчальні заклади - подарували Карині - 2 тижні у Mark Greenow в престижній британській школі -пансіоні Міллфілд @millfieldmelhc !!!! Сьогодні вже 5-ий день , як вона там ) Вона вперше летіла на літаку, вперше поїхала одна і вперше за межі України ! ) Це такі круті емоції) А вчора вона вже встигла ПЕРЕМОГТИ у міжнародному студентському конкурсі талантів «Young talent festival “ в Harrow school London !!! Отооооож - підписуйтесь на Карину@official_karine і слідкуйте за її пригодами в Лондоні !) А ще не втрачайте її з виду, адже вона точно стане зіркою ! Вірю! ♥️", - поділилася радістю Дорофєєва.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.