Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе й активно будує кар'єру в Росії, гастролює по країні-агресорці. Артистка не забуває ділитися з прихильниками фото зі свого особистого життя й концертів. Так, на своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото з концерту в Анапі.

Однак прихильників здивувала раптова зміна зачіски Лорак.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це було незабутньо", - підписала світлину співачка. Лорак позує в облягаючій золотистій сукні з одним відкритим плечем і високим розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Прихильники співачки не пройшли повз допису й взялися активно коментувати. Багато фанатів Лорак здивувалися такою зміною її образу та неприродним виглядом обличчя артистки.

Окрім цього Ані Лорак поділилася й світлинами з концерту. На першому знімку вона красується в короткому топі і блискучих лосинах. Вбрання ідеально підкреслив стрункі форми зірки і її рельєфний прес.

На другому знімку Ані зображена в золотій сукні асиметричного крою з одним рукавом і пікантним вирізом до стегна.

Прихильники співачки не пройшли повз допису й взялися активно коментувати. Багато фанатів Лорак здивувалися такою зміною її образу, адже зараз зірка носить зачіску каре. Це видно на усіх її фото та, зокрема, на відео, де вона готується до концерту в Сочі.

Прихильники Лорак зауважили, що їй пасує такий образ.

Нагадаємо, Лорак спалилась на найголовнішому, українці такого не пробачать: "І Лобода теж".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишній чоловік Лорак Мурат показав головну жінку свого життя: і це не донька.