Легендарна виконавиця України, Софія Ротару, буквально кожною новою фотографією в соціальній мережі доводить, що час над її красою не владний

Так, в своєму профілі Instagram 72-річна Софія Ротару поділилася новим фото, на якому зірка позує в купальнику. Не дивлячись на свій вік, Ротару виглядає чудово і володіє відмінним почуттям стилю, повідомляє Politeka.

На знімку з відпочинку на Мальдівах Ротару позує в роздільному купальнику червоного кольору, поверх якого надіта прозора біла сорочка і синя спідниця.

Підписники коментують фото 72-річної Софію Ротару засипаючи співачку щедрими компліментами, відзначаючи її красу і привабливість, незважаючи на вік:

«Красуня», «Моя королева!», «Чарівна», «ідеал», «Як завжди елегантно», — пишуть передплатники кумира.

Нагадаємо, щоб зберегти красу, Софія Ротару дотримується дієти і навіть відмовляє собі в комфорті.

Сергій Лавров, який працює концертним директором у Софії Ротару, розповів про те, як харчується співачка, і від чого воліє утримуватись. Незважаючи на свої 72 роки Софія Михайлівна досі продовжує концертну діяльність, виступає на сцені і зберігає надзвичайно свіжий вигляд. У цьому заслуга не тільки гарною генетики, але й здорового способу життя і дієти, яких дотримується народна артистка.

Нагадаємо, опублікували прогноз щодо зіткнення Росії і США в Чорному морі.


Як повідомляв раніше Знай.иа, Аліна Гросу показала миле фото з коханим чоловіком.


Також Знай.иа писав про те, що Зеленський вирішує долю російської мови.