Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила відео з виступу на фестивалі "Жара" в Баку, Азербайджан. Так, як виявилося, на сцені з артисткою сталася надзвичайна подія: трапився збій піротехнічної системи, однак Віра продовжила співати не дивлячись ні на що.

"Цікавий випадок 💙
Під час цього виступу на @zharafest трапився збій піротехнічної системи , я про це не знала, просто звернула увагу на дивний стовп холодного диму, 🤷🏼‍♀️ але вирішила, що така задумка )) і продовжувала співати)) як розповіли очевидці, за лаштунками в цей момент було «весело», тому що зупинити цей дим не міг ніхто) але номер вирішили не переривати) і правильно зробили! Як ви бачите, спекотно було у нас, навіть під холодним димом 🌪 Енергетика зашкалювала 🔥🤪", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Шикарний живий звук! Браво! Втерла ніс усім хейтерам) так тримати! Ви нереально світла і позитивна!)👏👏👏", "Молодець, Віра! Вони хотіли викурити тебе, але Ти не здалася!!! Наша Людина!🔥💯👌", "На задньому тлі гори, а поруч майже вулкан 😃😃", "Оооооооо, Віра, ви дійсно артистка! Вам нічого не завадило,бо ви СУПЕР!".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.