Так, днями Єгор Крід опублікував у свеом Instgram фото, зроблене, по всій видимості, на весіллі його друзів. На ньому видно, як Єгор тримає за руку наречену у весільній сукні, поки на тлі з обуреним виглядом варто наречений. Про це повідомляє Clutch.

"Вкрав наречену,і вона начебто не проти..." - підписав знімок Єгор.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В коментарях шанувальники Єгора зазначили, що на місці тієї нареченої хотіла б опинитися будь-яка дівчина: "я й сама була б не проти до тебе втекти", "так ти укради будь-яку наречену, ніхто проти не буде", "я думаю, жодна наречена не буде проти, щоб її вкрав Єгор Крід".

Нагадаємо, що Єгор Крід - один з найзнаменитіших російських хіп-хоперів. Він міцно тримається в образі сексуального мачо і "розбивача" жіночих сердець, вражаючи публіку відвертими і зухвалими, але в той же час ліричними реп-баладами.

Як повідомляв портал Знай.ua, нареченою Єгора у фільмі "Не ідеальний чоловік" стала актриса Юлія Александрова. У мережі опублікували відео з "весіллям" Єгора Крида і Юлії Александрової, яке сталася на зйомках фільму.

Також портал Знай.ua писав, що популярна українська виконавиця Світлана Лобода зворушливо привітала російського співака Єгора Кріда з Днем народження, і зробила це так, що багато шанувальників знову заговорили про їхній роман.