Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео з ранкового тренування, позуючи із зірковим фітнес-тренером Андрієм Хомицьким і новоспеченим чоловіком Потапом. Так, артисти засвітили стрункі тіла, а Настя ще й заінтригувала прихильників.

"6:00☀️
Ботанічний сад🌳
Ми з пацанами видобуваємо ендорфін і рятуємося від поганого настрою ( ну, я рятуюся ) 😂 @khomytskyi_official спасибі велике за ранок, була дуже цікава тренька! І ви, дорогі друзі, теж зовсім скоро зможете її побачити! Там @realpotap сальто крутить 🤪😂😘❤️ вері сун...", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Мені здалося що вона вагітна?)", "Красива❤️", "У вас тренером лисий з Brassers?? 😂", "Я думаю Потапу досить худнути!", "Ти найкраща❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Це тип з brazzers ?)", "Без мата не скажеш!!!
Ви ска класні💪 в тому ж дусі далі👍👍👍👍", "Молодці! Спорт Запорука здоров'я, рух життя)".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.