Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетним спільним кадром з виконавцем Позитивом, колишньою дружиною Потапа Іриною Горовою і її дітьми - Наташею і Андрієм. Так, сім'я прийшла підтримати артистів перед концертом, а Надя з цього приводу приміряла довге широке плаття і взуття на масивних підборах.

"НАШІ прийшли підтримати !) @gorovaya_irina@natashka.gorovaya і Андрійко ♥️", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "Дууже гарні всі) яка у вас дружна команда❤️❤️❤️", "Наші зайчики! 😍", "Знову Іра Позитива цілує, йдуть роки, а звичка не змінюється! 😂😂🔥🔥", "Група підтримки найкраща!", "Безперечно,найкраща команда❤️🔥", "Які гарні!", "Вау, люблю такі душевні фото🤩🤩".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.