У масштабному концерті взяли участь найпопулярніші українські артисти, серед яких і гурт «Время и Стекло». Ми дізнались у Наді Дорофєєвої і Позитива, як вони вітатимуть країну з Днем Незалежності, над чим зараз працюють і чи доводилося їм стикатись з депресією.

гурт "Время и Стекло"
гурт "Время и Стекло"

Які емоції від виступу на вертолітному майданчику?

Надя Дорофєєва: Коли ми прийшли на першу репетицію, були просто в захваті від цієї локації. Тут неймовірно гарно, хотілося б частіше виступати саме на таких сценах з нереальним краєвидом.

Позитив: Одного разу ми знімали тут з гуртом MOZGI кліп на пісню «Любовь». Я пам’ятаю, що було дуже гарно.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

гурт "Время и Стекло"
гурт "Время и Стекло"

Як будете вітати країну з Днем Незалежності?

Надя Дорофєєва: Ми співатимемо наш україномовний хіт «Дим». Звісно, всі хотіли почути саме цю пісню з нашого нового альбому VISLOVO.

Восени ви презентуєте свою програму у Палаці Спорту. Як готуєтесь до концерту?

Позитив: У нас кожного дня є якісь репетиції, танці, постановки, костюми, зустрічі. Все готується і навіть інколи нам здається, що не встигнемо все зробити. Часу наче ще багато, але це не так. Бо в нас буде більше 30 номерів. Але ми зможемо це зробити.

Надя Дорофєєва: 5 жовтня, VISLOVO, наше неймовірне шоу. Над ним працюють найкрутіші режисери, які нещодавно робили постановку для Pink на Brit Awards, тому всі повинні прийти, обіцяю – буде дуже круто.

гурт "Время и Стекло"
гурт "Время и Стекло"

Чи буде у вас літня відпустка?

Позитив: Так, зовсім невелика. Але й у відпустці нам будуть присилати відео постановок і ми будемо їх вчити, готуватися до шоу.

Що для вас соцмережі?

Позитив: Для мене це інструмент, щоб спілкуватись з публікою, яке тебе любить і підтримує.

Надя Дорофєєва: Звісно, це інструмент піару. Та найулюбленіша моя частина соцмереж – це допомога людям. Ми вже збирали кошти на допомогу дітям, які потребують операції. Саме тому я обожнюю свої сторінки в Instagram та Facebook і кажу всім підписникам «дякую» за те, що вони не просто переглядають і лайкають гарні фотографії в купальнику, а дійсно допомагають людям.

гурт "Время и Стекло"
гурт "Время и Стекло"

Позитив: Ми вважаємо, що всі артисти мають впливати через Інтернет, бо це зараз платформа номер 1, щоб спонукати людей робити добро.

Надя Дорофєєва: До речі, нещодавно у мене вийшов влог, який називається «ДоДобрые дела». У ньому про те, як ми їздили в притулок для тварин, привезли їм 1000 кг корму. Це було так круто, емоції, які неможливо передати. Я попросила, щоб люди теж робили добрі справи, позначали мене і за якусь добру справу я зроблю подарунок. Та, зізнаюсь, була трохи розчарована, бо відміток було мало. Будь ласка, подивіться цей влог, відзначте мене і я вам подарую щось круте.

гурт "Время и Стекло"
гурт "Время и Стекло"

Чи доводиться вам стикатись з упадком сил і депресією?

Позитив: Депресія та упадок сил – це стандартні хвороби артистів. І у нас таке буває, це нормально, бо така наша професія.

Надя Дорофєєва: Професія-депресія (сміється).

Позитив: Наша робота трішки відрізняється від офісної. Для мене важлива автентичність, а це дуже важко. Звісно, ми постійно підтримуємо один одного.

Надя Дорофєєва: Пригадую, одного разу Позитив був дуже втомлений перед виходом на сцену. Це був вже восьмий концерт поспіль з перельотом. І він сказав мені: «Я вже не можу». Я підбадьорювала його, мовляв зараз вийдемо на сцену, подаруємо людям позитивні емоції. В таких ситуаціях навіть слова допомагають. Просто слова, які мають суперсилу. Тому підтримка – це дуже важливо.

гурт "Время и Стекло"
гурт "Время и Стекло"

Нагадаємо, у масштабному шоу «З Днем народження, Україно!» заспівають найпопулярніші українські артисти – Тіна Кароль, Олег Винник, Макс Барських, Сергій Бабкін, Alyosha, ALEKSEEV, Michelle Andrade, TAYANNA, TARABAROVA, JERRY HEIL, а також гурти «Время и Стекло», «MOZGI», KAZKA, DZIDZIO, «Антитіла», «НЕАНГЕЛИ», «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», KADNAY, Freedom-jazz, LETAY.