Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним селфі, позуючи з блискучим вечірнім макіяжем і золотими аксесуарами. Так, артистка зізналася, що прилетіла до Одеси на шоу "Вечірній квартал", однак її валізу загубили в аеропорту разом з усіма речами.

"Отже , третій раз за місяць не приїхала валіза?)) В цей раз ми опинилися в Одесі на Вечірньому кварталі і часу було так мало ,щоб щось знайти ... Але ... Гостинна Одеса ♥️ - не дарма я тебе так люблю! Дякую за те, що вбрали @irinatydnyuk і врятували 🙏🖤", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Мені так подобається твоє волосся😅😻", "Це змова проти вас, відповідаю😂", "Ідеально! Все для вас 😂❤️", "Бомба 💥💥💥", "Твій наряд карколомний! 🔥😻", "ТАКА КРАСИВА😻❤️,АЖ ДАР МОВИ ПРОПАВ,КАРКОЛОМНА✨".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.